ورود ثبت

نام کاربری
رمز عبور*
به خاطر بسپار
  • برای ورود، از همان نام کاربری و کلمه رمز مربوط به پورتال دانشگاه فردوسی مشهد استفاده نمایید.

ایجاد حساب

پر کردن فیلدهای ستاره دار الزامی است.
نام کاربری
رمز عبور*
تکرار رمز*
ایمیل*
تکرار ایمیل*

امکانات دانشکده

در حال حاضر دانشکده معماری و شهرسازی دارای 8 آتلیه طراحی، 4 کلاس نظری، سالن همایش، اتاق ژوژمان، 2 کارگاه ، انتشارات، کتابخانه (شامل پایان نامه ها و کتاب های تخصصی) و سالن کامپوتر می باشد. همچنین دفتر طرح جامع دانشگاه و آزمایشگاه محیط سالم  در طبقه  1-  قرار دارد. راه اندازی  آزمایشگاه محیط سالم در سال 1395،  در راستای یکی  از اهداف کلان 10 ساله دانشگاه فردوسی مشهد، در تحقق دانشگاه سبز و ایفای نقش موثر در حفظ و بهبود محیط زیست می باشد. دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد طرح راه اندازی آزمایشگاه  محیط سالم (HBC) را با هدف تدوین چارچوب و مدل های مرجع معماری و شهرسازی در بخش سلامت به انجام رسانده است. این مرکز که به عنوان اولین آزمایشگاه بررسی مسائل  معماری و شهرسازی کشورمان در حوزه سلامت راه اندازی شده است در نظر دارد تا با انجام تحقیقات آزمایشگاهی به دستورالعمل هایی برای طراحی دست یابد.

همچنین کارگاه مواد و مصالح  در دانشکده شامل همه تجهیزات و امکانات لازم برای دانشجویان می باشد. انتشارات دانشکده نیز، علاوه بر تکثیر و کپی،  ابزار لازم برای پروژه های عملی معماری و شهرسازی را  به دانشجویان عرضه می نماید. انواع نرم افزاری های طراحی، مانند اتوکد، مکس و... در کامپیوتر های دانشجویان در دانشکده، نصب شده است و اینترنت پر سرعت  برای کلیه برای دانشجویان مهیا می باشد.

شما اینجا هستید: Home درباره دانشکده امکانات دانشکده