مطالب

نشست شهردار محترم مشهد با کمیته علمی و اجرای "کنگره بین المللی معماری معاصر پیشرو در کشورهای اسلامی

k2

دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد در روزهای 19 و 20 اردیبهشت ماه میزبان "کنگره بین المللی معماری معاصر پیشرو در کشورهای اسلامی" بود. در روز پایانی این کنگره نشست صمیمی میان شهردار محترم مشهد، جناب اقای مهندس تقی زاده خامسی و اساتید و دانشجویان این کنگره برگزار گردید. در این نشست در خصوص توسعه همکاری دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه فردوسی مشهد با شهرداری مشهد میان شهردار محترم مشهد و دکتر کامل نیا رئیس دانشکده معماری و شهرسازی گفتگوهای ارزنده ای صورت گرفت و شهردار محترم مشهد ضمن استقبال و توجه به جامعه دانشگاهی در راستای اعتلای کیفیت های معماری و شهرسازی شهر مشهد، با اساتید داخلی و خارجی کنگره به تبادل نظر پرداخت.   در این نشست دکتر تغابنی، دکتر رفیعیان، دکتر الیزابت رزینا (دانشگاه میلان ایتالیا)، پروفسور فیلیپ روو (دانشگاه پاریس) و دکتر نبیان نقطه نظرات خود را ارائه نمودند.

در پایان این نشست نیز از تلاش های برگزار کنندگان این رویداد مهم در حوزه معماری و شهرسازی، تجلیل به عمل آمد.

k1

شما اینجا هستید: Home